Τρίτη 29 Απριλίου 2014



         ψηφίστε         ΡΗΓΜΑ    στα      ΔΥΤΙΚΑ
  ανεξάρτητη αριστερή δημοτικο-πολιτική κίνηση στο Αιγάλεω





Αναδείξτε δημοτικούς συμβούλους που

Ø μπαίνουν μπροστά στους αγώνες του Αιγαλεώτικου λαού για τα δικαιώματά του στην εργασία , την υγεία , την στέγη, την ελευθερία.


Ø μπαίνουν εμπόδιο στην τσιμεντοποίηση του Μπαρουτάδικου, στο κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων, στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στις ιδιωτικές κλινικές και στην ανεξέλεγκτη απόθεση των απορριμμάτων τους στους δρόμους της πόλης .



Ø παλεύουν να κρατήσουν ζωντανό το δικαίωμα στη μόρφωση όλων των παιδιών διεκδικώντας σχολεία ανθρώπινα κι όχι αποθήκες ψυχών.

Ø Διεκδικούν το δικαίωμα των δημοτών στους ελεύθερους χώρους για λαϊκό αθλητισμό και πολιτισμό μακριά από τα πρότυπα των πολυεθνικών που αγοράζουν όνειρα και πουλάνε λάιφ στάιλ



Αναδείξτε δυνατό το ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ την αριστερή πολιτική δημοτική κίνηση που

Ø Αποκαλύπτει τους ενόχους που κρύβονται πίσω από τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης όσο και τις εθελόδουλες συγκυβερνήσεις της τρόικας.

Ø Δείχνει τους τραπεζίτες, τους πλουτοκράτες, το συνδικάτο τους την Ευρωπαϊκή Ένωση , το ευρώ ως υπεύθυνους της κρίσης και της εξαθλίωσης του λαού μας και την ανάγκη εξόδου από τους μηχανισμούς τους.

Ø Αναδεικνύει την ανάγκη για μονομερή καταγγελία κάθε δανειακής σύμβασης, μη αναγνώρισης του χρέους .





Το ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ δεν θέλει να συνδιαχειριστεί την κρίση και να απαλύνει τον πόνο των συμπολιτών μας ξεπλένοντας τους ¨Νιάρχους¨ και τις ΜΚΟ με τα ψίχουλα από τα πλεονάσματά τους. Η συμπόνια και η αλληλεγγύη δεν πηγάζει από αυτούς που ευθύνονται για την χρεοκοπία ενός λαού.

Η αλληλεγγύη κτίζεται στις γειτονιές που αντιστέκονται στην κατάσχεση κάθε στέγης , στη διακοπή του ρεύματος σε κάθε σπίτι ανήμπορου κατοίκου, στην συγχώνευση σχολείων, στο κλείσιμο του νοσοκομείου .

Σ’ αυτή την αλληλεγγύη , όσοι συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ήμασταν και θα είμαστε παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου