Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν με την ψήφο τους, δίνοντας μας την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ιδέες μας και να παλέψουμε μαζί τους και στο ΔΣ αλλά κυρίως στα κινήματα και τους αγώνες. Ευχαριστούμε και κάθε συμπολίτη μας που άκουσε το λόγο μας και προβληματίστηκε σε σχέση με τις πολιτικές που εφάρμοσαν και θα εφαρμόσουν μνημονιακά μορφώματα στην Καλλι- κρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Πιστοί στις ιδέες μας συνεχίζουμε αγωνιστικά, συμμετοχικά με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ κάθε αντιλαϊκής πολιτικής ΜΑΖΙ με τον Αιγαλιώτικο λαό για το λαό. Ο λαός και οι ψηφοφόροι του ΡΗΓΜΑ- ΤΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ έχουν πολιτικό κριτήριο και μ΄ αυτό ας κατα- δικάσουν κάθε μνημονιακή και διαχειριστική πολιτική παντού και στο Δήμο μας.
Με σταθερή την άποψη μας για έξοδο από ΕΕ και Ευρώ, ενάντια στον Καλλικράτη θα συνεχίσουμε με βάση την πρότασή μας σαν ανεξάρτητη αριστερή δημοτικοπολιτική κίνηση τους αγώνες μας.
Για μια ακόμη φορά, λαέ, σ΄ευχαριστούμε και καλούμε σε συστρά- τευση κάθε συμπολίτη μας για να βρούμε μαζί τους τρόπους να διεκδικήσουμε όλα όσα λείπουν απ΄ την πόλη και τη ζωή μας.

ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου