Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

  ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ                  
               ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ

          Με το παρόν ψήφισμα καλείται ο Αιγαλιώτικος λαός να συμμετάσχει στη συγκέντρωση υπογραφών για τη διεκδίκηση από το Δήμο μας της ιδιοκτησίας του άλσους Αιγάλεω από το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.
          Καλούμε όλες τις Αιγαλιώτισσες και όλους τους Αιγαλιώτες να διεκδικήσουμε το άλσος μας από το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ κατά κυριότητα και όχι μόνο κατά χρήση. Να ανήκει δηλαδή στο δήμο Αιγάλεω – και άρα στους Αιγαλιώτες – όχι μόνο η χρήση του άλσους αλλά και η ιδιοκτησία του, ώστε να μπορέσουμε να το διαμορφώσουμε σε ένα χώρο πρασίνου προσεγμένο, καλαίσθητο, καθαρό, φωταγωγημένο και κατάλληλο για περιπάτους, χαλάρωση και επαφή με τη φύση.
          Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αποτελέσουν δέσμευση. Δέσμευση ότι θα παραμείνει το άλσος αποκλειστικά χώρος πρασίνου χωρίς οποιαδήποτε άλλη οικοδομική επιβάρυνση. Ήδη τα προηγούμενα χρόνια έχουν χτιστεί στην περίμετρο του άλσους σχολεία,σχολές,αναψυκτήρια,γήπεδα κ.α  που έχουν ήδη ¨τσιμεντοποιήσει¨ αρκετά το άλσος και το έχουν επιβαρύνει με αμφιβόλου νομιμότητας κτήρια.
          Γι αυτό θα πρέπει κάθε Αιγαλιώτισσα και Αιγαλιώτης να συνδράμει ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να αφεθεί το άλσος μας στις ορέξεις του ΤΑΙΠΕΔ για δήθεν ¨αξιοποίηση¨ και ¨εκμετάλλευσή¨ του. Δεν προορίζεται το άλσος μας για ξεπούλημα από το ΤΑΙΠΕΔ και δεν πρέπει να αφήσουμε το ΤΑΙΠΕΔ να ¨εκμεταλλευτεί¨ το άλσος οικοδομώντας διάφορα προς αξιοποίηση και εκμετάλλευση κτήρια.
Υπογράφοντας το ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ όσο γίνεται περισσότεροι κάτοικοι του Αιγάλεω κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης του άλσους από το ΤΑΙΠΕΔ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ


                       


A/A
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου